31 Ağustos 2012 Cuma

Matrix 2 Oyunu






Matrix





Matrix 2 Oyunu



Winx Baloncuk Oyunu






Game.Gen.TR en yeni ve en güzel winx oyunlarını yayınlamaya devam ediyoruz.Oyuna girdikten sonra, bir peri seçiyoruz. Winx Perisinin boyutundan küçük olan baloncukları patlatarak, Winx Perimizi büyütüyoruz ve güçlendiriyoruz. Eğer sizden büyük baloncuğa çarparsanız oyun biter. İyi Eğlenceler.





Winx Baloncuk Oyunu



30 Ağustos 2012 Perşembe

Alaaddin Giydir Oyunu






Alaaddin Giydir oyununda sevilen karakter alaaddinin maymunu giydirip onu halının üzerinde kendi biçimlerinize ve moda görünüşünüze göre süsleyin. Oyunda renk uyumlarına dikkat ederek eşit parçalara bölmeye çalışın. Oyunda karakteri giydirmek için mouse yardımı almanız yeterli olacaktır. Kendiliğinden açılan bu zevkli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Alaaddin Giydir Oyunu



Sihirli Ruj Oyunu






En güzel ve en eğlenceli oyunları yayınlamaya devam ediyoruz.Pamuk prensesimizin prensine büyü yapıldı ve prensimiz kurbağya dönüştü.Bizde prensimizi yeniden insana dönüştürmeye çalışacağız.Bunun için sihirli bir iksir hazırlayıp ruj yapacağız.Rujumuzu sürüp kurbağ prensimizi öperek insana cevirmeye calısacağız.Oyun sevenlerin sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Sihirli Ruj Oyunu



28 Ağustos 2012 Salı

Barbie Uçan AT Oyunu






Game.Gen.Tr de engüzel ve en yeni oyunları yayınlamaya devam ediyoruz.Birbiri ile aynı olan ikiz resimleri bulup silerek, bilmeceyi çözüp ve beyaz atlı Prens ile Barbieyi kavuşturun. İyi eğlenceler





Barbie Uçan AT Oyunu



27 Ağustos 2012 Pazartesi

Boyama

Flash oyunların popüleritesinin attığı şu günlerde çocuklarımız bilgisayar başında saatlerce zaman geçiriyor ve oyun oynuyor. Çocuklarımızın yeteneklerini geliştirecek ve yaratıcılıklarını etkileyecek boyama oyunları sitesi olaran boyamaoyna.net'i tavsiye ediyoruz. En güzel boyama oyunlarının yer aldığı sitede Caillou Boyama, Pepee Boyama gibi bir çok güzel oyun sizleri bekliyor. Sizlerde çocuklarınızın gelişimine fayda sağlamak istiyorsanız siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

25 Ağustos 2012 Cumartesi

Scooby Doo Futbol Oyunu






Hadi Scooby Doo ile en güzel futbol oyunu oynamaya var mısınız? Bakalım en fazla ne kadar top sektirebileceksiniz.Scooby Doo oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Scooby Doo Futbol Oyunu



24 Ağustos 2012 Cuma

Ninja Oyunları

Oyunlar ve Oyunların Gelişimi
Bilgisayar oyunları ve oyun konsollarıyla tanışmam dokuz on yaşlarında oldu. İlk bilgisayar oyununu oynadığımdaki şaşkınlığım hala tazedir. Ailemle yaşadığımız şehrin merkezine alışverişe gitmiştik, internet kafeler henüz her yeri sarmadığından nadir birkaç noktada bulunuyorlardı. Çok uçuk fiyatlardaydı kişisel bilgisayarlar bu yüzden de her ailenin satın alması mümkün değildi. İlk oynadığım bilgisayar oyunu araba yarışıydı. Arabalar öyle gerçekçi ve renkler öyle ilgi çekiydi ki tam anlamıyla büyülenmiştim. Klavyenin yön tuşlarından kullanılacaktı araba ama nasıl? Bana öyle yapancıydı ki o dört yön tuşu. İnternet cafenin elemanı haliyle hiçbir şey bilmediğimden başımda durup oyunu açtı, yarışta takdir edersiniz ki hiçbir derece elde edemedim. Ama inanın hala ilk günkü gibi taze o dakikalar. Ailemle birlikte olduğum için çok uzun da sürmedi belki de bu yüzden hala tadı damağımda… Bildiğiniz üzere artık her yerde var internet kafe ve oyun salonları. Çocukluğum da iz bırakan başka bir oyun tipi de Ninja oyunları oldu.
Tabi ki felsefesi ya da kuruluş amacı beni ilgilendirmiyordu Ninjaların. Ama kıyafetleri kullandıkları kılıçlar, her yana tırmanmaları beni mest etti Ninja filmlerinden kaynaklı. O dönem bir çocuğun en büyük hayaliydi herhalde internet kafede ya da oyun salonunda çalışmak ve benim için bu hayal gerçek olmuştu. Kuzenim içinde bilgisayarlar oyun konsolları ve dolap atariler bulunduran bir iş kurdu yaşadığım yerde. Tahmin edersiniz ki beni de yanına yardımcı olarak aldı. En büyük hayalim gerçekleşmişti. Ufak tefek getir götür işlerinden vakit buldukça Ninja oyunlarına koşuyordum hemen.
O güzel günler çabuk geçti bilgisayar ve oyun konsolları her eve girdi artık. Ama bende değişmeyen bir şeyler var, Ninja tutkum devam ediyor. İnternet üzerinden Ninja oyunları oynuyorum hala. Size de bu oyunlardan oynayabileceğiniz harika bir site paylaşıyorum. Tıklayın. http://www.ninjaoyunlari.tv.tr

Türkün Uzayla İmtihanı Bilgi Yarışması Oyunu






Türkün Uzayla İmtihanı Bilgi Yarışması oyunumuda bize sorulan cevapları en kısa sürede doğru cevaplamaya çalışacağız. Oyunların adresi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Türkün Uzayla İmtihanı Bilgi Yarışması Oyunu



20 Ağustos 2012 Pazartesi

Kağıt Uçak Oyunu






Kağıt uçaklarla maceraya hazırlanın. Yapılan kağıt uçağı uçurarak şimşeklerden ve diğer engellerden kaçırmanız gerekiyor. Onu uçurmak zor bir iş. Çünkü mouse kullanara uçurmaya çalışıyorsunuz bu nedenle denge problemi yaşayacaksınız. Oyun yüklendikten sonra Start(başla) butonuna basıp oyunu oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Kağıt Uçak Oyunu



19 Ağustos 2012 Pazar

Saray Dasnçıları Oyunu






Saray Dansçıları oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için DRESS UP yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynnaıyor.Sol köşedeki kategoriden önce dansçı kızımızı giydiriyoruz.Sonra SAĞ ÜST KÖŞEDEKİ ERKEK DANSÇIYA tıklıyoruz ve erkek dansçımızı giydiriyoruz.Daha sonra EKRANIN ALTINDAKİ DECOR yazısına tıklayıp SOL ALT KÖŞEDEKİ KATEGORİDEN Saray dekoru yapıyoruz ve SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Saray Dasnçıları Oyunu



17 Ağustos 2012 Cuma

Bölüm Hazırlama Oyunu






Bölüm hazırlama oyununda karakterinizin levellerını siz ayarlıyorsunuz ve karakterinizin çıkış kapısına ulaşmasını sağlıyorsunuz. Yukarıda bulunan yerde sizin malzemeleriniz bulunmakta. Onları kullanarak oyunda başarılı olun. Mouse yardımı ile oynanan oyunumuzda play butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. Oyunumuzda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Bölüm Hazırlama Oyunu



Amatör Beyzbol 2 Oyunu






Amatör beyzbol oyununun ikinci versiyonu olan bu oyunda yapmanız gereken amacınız topa vurmak ve onu rakiplere vermemek. Bunun için mouse hakimiyetinizin kuvvetli olması gerekiyor. Oyunda topa vurduktan sonra puan almaya başlayacaksınız. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basın ve daha sonra takım adınızı yazın. İyi eğlenceler dileriz...





Amatör Beyzbol 2 Oyunu



Gizli Oda Oyunu






PLAY. GO tıkla. Gerekli ama gizli olan eşyaları bul ve gizli olan ikinci odaya geçmeye çalış. Oyunu bitirebilirsen sonunda Replay tıklıyarak tekrar başlıyabilirsin.





Gizli Oda Oyunu



16 Ağustos 2012 Perşembe

Sünger Bob Boyama 2 Oyunu






Sünger Bob Boyama oyununda sevimli kahramanımızı kendi zevkimize göre boyayacağız..Sünger Bob Boyama oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Sünger Bob Boyama 2 Oyunu



12 Ağustos 2012 Pazar

Varil Çevirme Oyunu






Varil çevirme oyununda sizleri çok değişik bir macera oyunu bekliyor. Karakteriniz, varillerin içinden geçerek hazineye ulaşmak istiyor. Varilleri çevirebilirken karakterinizide zıplatabilmektesiniz. Ne kadar isabetli atışlar yaparsanız okadar fazla puan alacaksınız. Bunlar için yön tuşlarını ve Space butonunu kullanmanız gerekli. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basın ve oyunu başlatın. İyi eğlenceler dileriz..





Varil Çevirme Oyunu



11 Ağustos 2012 Cumartesi

Sonbahar Kızı Oyunu






Oyun MOUSE ile oynanıyor.En güzel sonbahar giysileriyle güzel kızın kıyafet seçimine yardımcı oluyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Sonbahar Kızı Oyunu



9 Ağustos 2012 Perşembe

Minik Prenses Giydir Oyunu






Çocuklar diyarının minik prensesini en güzel elbiselerle giydireceğiz.Giydirme oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Minik Prenses Giydir Oyunu



7 Ağustos 2012 Salı

Ben 10 Balık tutma Oyunu






Ben 10 oyunlarının en güzellerini ve farklı olanları bulabileceğiniz site oyunuoyna.com olarak bu seferde ben 10 in balık tutma macerasını sizinle paylasıyoruz. Oyunda yapmanız gereken ben 10 in ona verilecek olan süre içerisinde en fazla balığı tutmasını sağlamaktır. Klavyede bulunan yön tuşları ile oynayacağınız oyun play butonuna basarak açılacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Ben 10 Balık tutma Oyunu



5 Ağustos 2012 Pazar

Gemileri Yoket Oyunu






Savaş Uçağımızla Düşman Gemilerini Space (Boşluk) Tuşuna basarak batırmaya çalışıyoruz.Ama işimiz Bukadar Kolay değil.Düşman uçakları ilede uğraşmamız gerekmekte.Uçağımızı Mouse(Fare)ile hareket ettiriyoruz ve sol tuşu ile ateş ediyoruz.Kolay Gelsin.





Gemileri Yoket Oyunu



4 Ağustos 2012 Cumartesi

Prensesleri Giydir Oyunu






Rina, Lucia ve Judy isimli en zengin üç diyarın prensesleridir.Kendi aralarında kim daha şık ve kim daha güzel kavgasına girmişler.Bu üç krallığın katıldığı büyük bir toplantı öncesi bu üç prensesimizden birini seçip onu en güzel prenses yapmaya çalışacağız.Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler..





Prensesleri Giydir Oyunu



3 Ağustos 2012 Cuma

Böcek Savaşçısı Oyunu






Etrafında ateşli ve silahlı böcekler bulunan karakterin kontrolü artık sizin elinizde. Oyunda yapmanız gereken basit. Size saldıracak olan bütün böcekleri ve canavarları yok ediyorsunuz. Oyunda silahlarınızın yerleri ve hangi tuşlarla açılacağını siz belirliyorsunuz. Oyun yüklendikten sonra mouse, ASDW, Q,E, SPACE butonlarını kullanmanız karakterinizin hareket etmesini ve saldırmasını sağlar. İyi eğlenceler dileriz..





Böcek Savaşçısı Oyunu



2 Ağustos 2012 Perşembe

Güzellik Salonu Oyunu






Güzellik salonunda kendisine maske ve yüzündeki sivilcelerden kurtulmak isteyen bir bayan geliyor. Yanlız bu bayanın kaşlarını almalı ve nemlendiriciler ile sizler gibi bir yüze kavuşmasını sağlayacaksınız. Oyunumuzda güzellik salonuna gelen kıza yardımcı olmak için sadece mouse kullanmanız yeterlidir. Sizlere hangi eşyaları kullanacağınızı gösteren oyuna Play butonuna basarak başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Güzellik Salonu Oyunu