29 Haziran 2012 Cuma

Zehirli Sarmaşık Dizisi






Fox tv ekranlarının yeni dizisi olan zehirli şarmaşık aşk ve dram konularını işleyen bir dizidir. Dizinin oyuncuları arasında fazla tanıdık yüz olmamasına rağmen iyi bir şekilde tutan dizilerdendir. Bizde bu dizinin sizin için yapboz oyununu hazırladık. Sizden istenilen çok basittir. Resimlerin ana parçalarını birleştirip oyuna devam etmelisiniz. Oyun yüklendikten sonra Oyuna Başla butonuna basıp oyuna giriş yapın. İyi eğlenceler dileriz..





Zehirli Sarmaşık Dizisi



Çocukluk Arkadaşları






Aynı kasabada çocukluktan beri yaşan ve çok iyi arkadaş olan kızlarımızı MOUSE yardımıyla kategorilerden seçimler yaparak giydiriyoruz.





Çocukluk Arkadaşları



2 Kişilik Maç






Artık futbol oyununu bilgisarda arkadaşınızla beraber iki kişilik oynayın. Karşınızdaki rakibinize gol atmak için hızlı olmanız gerekir. Her iki taraftan birinin karşı tarafın kalesine gol atması gerekir. Futbolcularınızın hepsini tek tuşlarla oynayacaksınız. Start butonuna basarak ilk önce oyuna başlayın.Birinci takım kontrolleri için WASD tuş takımını ve Space butonunu kullanmalı. Diğer oyuncular ise yön tuşlarını ve Ctrl butonunu kullanmalıdır. Her iki tarafada iyi şanslar dileriz.. İyi olan kazansın!





2 Kişilik Maç



27 Haziran 2012 Çarşamba

Tiki Bowling






Tiki bowling oyununda sevimli hayvan tiki ile bowling oynuyorsunuz. Atış yaptığınızda top yerine tiki kendisi döne döne gidip direkleri deviriyor. Oyunun ilerleyen bölümlerine geçtikçe karşınıza farklı engeller çıkmaktadır. Bu engelleri aşmaya çalışıp en yüksek puanı almaya çalışmalısınız. Tek atışta tüm bowling direklerini devirirseniz daha çokpuan alıyorsunuz. Tiki bowling oyununa başlamak için önclikle oyunu yükleyin. Sonrasında "Play" butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. Oyunu "Space" boşluk tuşu ile oynuyorsunuz. İyi eğlenceler dileriz.





Tiki Bowling



22 Haziran 2012 Cuma

Bratz ve Elmaslar






Bratz ile aynı türden en az 3 elması bir araya getirerek elmasları yok edip puanları almaya bakın. Oyun "Mouse" ile oynanmaktadır. İyi eğlenceler dileriz.





Bratz ve Elmaslar



21 Haziran 2012 Perşembe

Kahraman İtfaiyeciler






Kahraman itfaiyeciler oyununda yangınları söndürmek ve yangında mahsur kalan insanları kurtarmak amacı ile onlara yardımcı olmak isteyen itfaiyecileri siz yönlendiriyorsunuz. Dx ball oyunu oynar gibi itfaiyecileri yukarıya zıplatıyorsunuz. Oyunda sadece mouse yardımı alarak kontrolleri sağlayabiliyorsunuz. New Game butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Kahraman İtfaiyeciler



19 Haziran 2012 Salı

Mickey Mouse Resmi Yapma






Disneyin en bilindik karakterlerinin olan mickey mouse oyununda size verilecek resmi çizmeniz isteniyor. Bunu yapmakta düşündüğünüz kadar kolay olamayacaktır. Mouse yardımı ile tatlı farenin resimini çizebileceğiniz oyunu oynamak için yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basmanız gereklidir. İyi eğlenceler dileriz..





Mickey Mouse Resmi Yapma



Bebek Albümü






Bebek Albümü oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Sağ kategoride önce bebeğimize makyaj yaparak başlıyoruz.Kategorinin başınaki makyaj malzemelerine tıklıyoruz surasıyla ve renkleri aktif hale getirip seçimleri yapıyoruz.Sonra NEXT yazısına tıklayarak kıyafet ve aksesuar seçimlerini yapıp.Altta BACKGROUND yazısına tıklayıp arka planı istediğimiz şekilde değiştiriyoruz ve DONE yazısına tıklıyoruz ve bebeğimizin albümüne yeni bir resim ekliyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Bebek Albümü



18 Haziran 2012 Pazartesi

Yeşillik Salatası






Güzel ve lezzetli bir yeşillik salatası yapmak için yapmanız gereken şey malzeme sırasıyla yeşillikleri hazırlamak.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Yeşillik Salatası



16 Haziran 2012 Cumartesi

Büyüleyici Şarkıcı






Büyüleyici Şarkıcı oyununda sanatçımızı birbirinden renkli sahne kostümlerinden seimler yaparak süsleyip sahneye hazırlıyoruz.





Büyüleyici Şarkıcı



15 Haziran 2012 Cuma

Kamyon Parkı






Kamyon parkı oyunun klasik park oyunlarına nazaran daha farklı bir oyundur. Oyunda yapmanız gereken size verilecek olan kamyonu park edilmesi gereken yere taşımaktır. Oyunda karşınıza çıkacak olan araçları ezerek geçeceksiniz. Oyunda klavyede bulunan yön tuşlarını kullanarak hareket edebilirsiniz. Start butonuna basarak ise oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Kamyon Parkı



14 Haziran 2012 Perşembe

Altın Sarısı Giysiler






Altın Sarısı Giysiler oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Birbirinden harika,şık,güzel kıyafetler sizlerin seçimlerini bekliyor.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Altın Sarısı Giysiler



Gangsta






Gangstalar kendi aralarında savaşa girmişler. Sizde istediğiniz karakterleri seçip elinizde silahınızla karşıdakileri yok etmeye çalışıyorsunuz. Karşınızda bulunan karakteri yok edebilmeniz için sadece mouse yardımı almalısınız. Oyuna başlarken Start butonuna basıp oyuna giriş yapın. Daha sonra sadece karakterinizi seçeceksiniz.İyi eğlenceler dileriz..





Gangsta



13 Haziran 2012 Çarşamba

Peter Pan






Peter pan hazinedeki paraları kazanmak için elinde bir dart aleti ile bekliyor. Korsanların attığı kuruların içinde altınlar var. Onları tam ortadan vurmaya çalışarak altınları kazanmak istiyor. Sizde ona yardımcı olun. Onu en iyi şekilde yönlendirmelisiniz. Mouse yardımı ile oynanan oyunda sadece Play butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlar. Bu eğlenceli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Peter Pan



12 Haziran 2012 Salı

Eski Araba Park Et






Park etme oyunlarından biri olan bu oyunumuzda, eski arabalar ile park oyunu oynayacaksınız. Size arabaların boyutları verilmiş. Siz bu boyutlar arasından en uygun olanını bulup aracınızı tırın arkasına sokmalısınız. Klavyedeki yön tuşları ile aracınızı hareket ettirin. Bu sayede kontrolleriniz sağlanmış olur. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak oyuna giriş yapabilirsiniz.İyi eğlenceler dileriz..





Eski Araba Park Et



Alex Macerada






Alex tehlikeli bir maceraya atılmış görünüyor. Onu bu macerada yalnız bırakmayın. Oyun yön tuşları ile oynanmaktadır. Boşluk tuşu ile ateş edebilirsiniz ama bu ateş gücü sınırlı olduğu için dikkatli kullanmalısınız. Daha sonraki bölümlerde örümcek gibi tehlikeli düşmanlar ile karşı karşı gelebiliyorsunuz. İyi eğlenceler dileriz.





Alex Macerada



Karakter değiştirme






Karakter değiştirme oyunu oldukça güzel bir oyun olmakla beraber, oyun içinde 2 farklı karakteri değişmeli olarak kullanıyorsunuz. Bu size oyun içinde detaylı olarak anlatılıyor. Karakterlerin yapacakları farklı görevler var ve siz uygun olanı seçerek bölümleri tamamlaya çalışıyorsunuz.





Karakter değiştirme



11 Haziran 2012 Pazartesi

Yemek Oyunları

Oyunlar arasında en çok eğlendirici olan kategorileri hemen bulun ve notlarınızı alın haydi oyun zamanı ve eğlence zamanı sizde çılgınlar gibi oyun indirerek oynayabilirsiniz. İnternetten ücretsiz olarak oyun indirip sizde ücretsiz olarak eğlenebilirsiniz. Yemek oyunları kategorisinde birçok oyun bulunmakta ve birçok oyunda yine siz çocukların en çok seveceği türden hazırlanmaktadır.
Yemek yapma oyunu kategorisinde birçok oyun siz çocuklar için çok eğlencelidir. Eğlenceye doymak istiyorsanız o halde hemen sitemize uğramalı ve oyun seçenekleri arasından istediğiniz oyunu kullanarak oynamaya başlayabilirsiniz. O halde arkadaşlarınızla birliktede oyun oynamaya başlayabilirsiniz.
Yemek oyunları kategorilerinde birçok oyun lezzetli pastalar ve lezzetli yemekler sizde bu oyunlarda yemek yapmak istersiniz. o halde hemen gelin ve oynamaya başlayın sitemiz sizler için hazırlandı ve geliştirildi. Yemek oyunu eğlenceli olduğu kadar aynı zamanda da öğretici bir sitedir. Sizde çok eğlenmek ve yemek yapma oyunları ile keyiflenmek istiyorsanız arkadaşlarınızı toplayın ve birlikte oynayın bu oyunları ve çok eğleneceksiniz.

10 Haziran 2012 Pazar

Yaramaz Kedi






Bu oyundaki amacınız kedinin heryere zarar vermesini sağlamak. Oyunda 6 adet bölüm var onlardan birini seçebilir ve oynayabilirsiniz. Oyunlarda hem mouse kullanılıyor hem de klavyedeki yön tuşları. Oyunda hem zekanızı hem dikkatinizi hem de maceracı ruhunuzu kullanabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Start(başla) butonuna basarak oyunu başlatılıyorsunuz. İyi eğlenceler dileriz...





Yaramaz Kedi



9 Haziran 2012 Cumartesi

Generator Rex Böcekten Koru






Sevilen ve maceracı Generator Rex yatağında uyurken böceklerin saldırısına uğruyor. Böcekler onun sinirlendirmeden yardıma koşmalısınız. Oyunda size bir nişan göstergesi veriliyor. Siz o göstergeyi ayarlarken sadece mouse yardımı alacaksınız. Böceklerde bu sayede yok olmuş olacak. Oyuna başlamak için yüklendikten sonra Tıkla Oyna butonuna basın. Bu zevkli generator rex oyunu OyunuOyna.com yapımıdır. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Generator Rex Böcekten Koru



8 Haziran 2012 Cuma

Havuz Sefası






Havuz kenarında güneşlenen kızımızı MOUSE yardımıyla süslüyoruz





Havuz Sefası



Hızlı Araba Yarışları






Hızlı Araba Yarışları oyununda beyaz hızlı nissan marka araba ile yarışa katılacaksınız. Sizinle beraber yarışan 3 tane daha rakibiniz olacak. Bu rakipleri geçmek ve oyunda birinci olmak için çalışacaksınız. Aracınızın diğer araçlardan farkı yok. Bu nedenle onların sürüş tekniğinden daha farklı bir teknik kullanacak ve hiç bir yere çarpmadan ilerlemeye çalışacaksınız. Oyunda virajlardan dönerken çarpışma olasılığınız daha fazla olacak. Dikkatli ilerlemekte yarar var. Oyun yüklendikten sonra karşınıza çıkacak olan ekranda Play butonu var. Ona tıklayın ve arabanızı seçin. İsterseniz rengini de değiştirebiliyorsunuz. Oyunu oynayabilmek için ise sadece yön tuşlarını kullanacaksınız. Kontrollerinizi ancak bu şekilde sağlayacağınız oyunda hızlı ve dikkatli olmak zorundasınız. Oyunun ilk bölümü tam 6 etaptan oluşur. Bu 6 etabın sonunda diğer rakiplerinizi seçmek için çok hızlı olmak zorundasınız. Eğer oyunda 3. dahi olamazsanız tekrardan yarışa katılacak ve aynı rakiplerle tekrardan yarışacaksınız. Her bölümde diğer bölümden daha zordur. Klasik araba yarışı oyunlarına çok benzeyen bu oyunda sizin arabayı kontrol edebilmeniz daha kolaydır ve görselikleri de diğerlerine göre daha güzel olarak tasarlanmıştır. En iyi oyun siteniz olan WWW.OYUNUOYNA.COM olarak oyunu beğeneceğinizi düşünüyoruz. Hepinize iyi eğlenceler ve bol şanslar dileriz..





Hızlı Araba Yarışları



Köpek Bakımı






"Köpek Bakımı" oyununa girmek için "Continue" butonuna tıklayınız.Daha sonra da "Play" butonuna tıklayınız.Karşınıza gelen sayfayı inceledikten sonra "X" işaretine tıklayarak kapatınız.Oyun başladığında köpeğinizin isteklerini bahçede karşılayacaksınız.Onu yıkayacak,besleyecek,uyutacak,oyun oynacak ve tuvalet eğitimi vereceksiniz.İyi eğlenceler...





Köpek Bakımı



7 Haziran 2012 Perşembe

Mario Kurtarma Operasyonu






Mario kurtarma operasyonu oyununda klasikleşmiş olan mario oyunlarından birini oynayacaksınız. Amacınız marionun kaplumbağasını kurtarmak olacak. Onu kurtarabilmeniz için de önünüzde engellerle dolu bir yol var. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basıp oyuna başlayacaksınız. Diğer mario oyunlarında olduğu gibi sadece yön ve x tuşu ile kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Mario Kurtarma Operasyonu



6 Haziran 2012 Çarşamba

Ev Hizmetçisi






Ev hizmetçisi olan kızımıza evi toplarken yardımcı oluyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Dağınık gördüğümüz yere mouse ile tıklıyoruz ve kızımız temizliyor.Daha sonra NEXT LEVEL yazısına tıklayarak mutfağa gidiyoruz ve kendine sandviç yapan kızımız yemeğini yedikten sonra ortalığı toparlamaya başlıyor.





Ev Hizmetçisi



5 Haziran 2012 Salı

Dilek Tatilde






Dilek çıkmak istiyor ama bir türlü uygun kıyafeti bulamıyor. Ona en güzel tatil kıyafetlerini giydirin ve onu baştan yaratın. Mouse ile oynanan oyunda kıyafetlere tıklamanız yeterli. İyi eğlenceler





Dilek Tatilde