31 Mayıs 2012 Perşembe

Mantar Ev Süsleme






Mantar şeklindeki evi dekore edip onu baştan yaratmaya hazırlanın. Mantar evin dekorasyonu artık sizin elinizdeç. Eşyaları en doğru yerlere yerleştirmelisiniz. Eşyaları hareket ettirmek için mouse kullanabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra ise kendiliğinden açılacaktır. Bu sayede direk oyunu oynayabileceksiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Mantar Ev Süsleme



27 Mayıs 2012 Pazar

Kaçak Kurtar






Oyunda amacımız giden gemiye karadan kaçak yolcu sokmak mouse ile kaçak yolculuğu fırlatarak gemiye ulaştırmaya çalışıyoruz. Dikkat edin sizi kimse görmesin.





Kaçak Kurtar



Şekilli Bombalar






Şekilli bombalar oyunu çok güzel bir beceri oyundur. Yapmanız gereken ise aynı tipli bombaları yok etmeye çalışmak olacaktır. Oyunda bunu yaparken bombaların arasında bir şey olmaması gerekli. Mouse yardımı ile oynanan bu zevkli oyunda sadece Play butonuna basıp oyuna başlayın. Bu zevkli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Şekilli Bombalar



Labirent Çıkısı Bulma






Labirent çıkısını bulma oyununun ismindende anlayacağınız gibi labirentten çıkmaya çalışan adama yardımcı olacaksınız. Bunu yaparken zamanınızı dikkate almanız gerekli. Siyah yuvarlağı çıkış noktasına ulaştırmalısınız. Mouse kullanmalı oyunu açarkende Play(oyna) butonuna basmalsınız. İyi eğlenceler dileriz..





Labirent Çıkısı Bulma



22 Mayıs 2012 Salı

Müzisyen Maymuncuk






Müzisyen Maymuncuk oyunu beceri oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazılarına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda yapmamız gereken müzisyen maymuncuk hangi tuşa basarsa onu takip ediğ aynı müziği bizde çalmaya başlıyoruz.Birinci bölümde eğer maymuncuğun yaptığı aynı müziği yaparsak diğer bölümde daha çok müzik tuşları bizi bekliyor.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Müzisyen Maymuncuk



Defans Savaşı






Defans oyunları hem zeka çalıştıran hemde straleji konusunda fikir sahibi olmanızı sağlayan oyunlardan biridir. Bu oyunumuzda ise yine defans oyunu oynayacaksınız ama bu sefer kullanacağınız yöntem farklı olacak. Kontollerinizi sağlarken mouse kullanacağını oyunumuz Play butonuna basarak açılacak. Bu eğlenceli savaş ve defans oyununda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Defans Savaşı



21 Mayıs 2012 Pazartesi

Gelin Pastası






Gelin Pastası oyunu beceri oyunudur.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda 3 katlı pastayı sırasıyla süsleyeceğimiz katı seçerek sağ köşedeki süslemelerden seçimler yapıyoruz ve SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Gelin Pastası



20 Mayıs 2012 Pazar

Red kit






Sevdiğiniz çizgi film karakteri Red kit ile güzel bir oyun sizlerle olacak. Red kit oyununa PLAY ve PLAY GAME dedikten sonra SKIP INTRO dedikten sonra başlıyoruz. Mouse ile ateş edip, yön tuşları ile kovboyomuzu hareket ettiriyoruz. Sağ yön tuşu ile ilerleyip, diğer düşmanların olduğu alana gidiyoruz ve tüm bölümleri red kit ölmeden bitirmeye çalışıyoruz. İyi eğlenceler.





Red kit



9 Mayıs 2012 Çarşamba

Çikolata Ustası





Çikolata ustası oyununda çikolatayı çok seven bir şef kendine dükkan açıyor. Gelen müşterilerin isteklerine göre tarifler hazırlayıp onlara sunum yapıyor. Oyunda tarifleri en doğru biçimde hazırlayarak müşterilere vermekte sizin göreviniz. Malzemeleriniz ve tarif defteriniz aşağıdaki panelde yer alıyor. Mouse yardımı ile oyunu oynayabilirsiniz. Start butonuna basmanız durumunda ise oyunu başlatmış olacaksınız. İyi eğlenceler dileriz..





Çikolata Ustası

Limonlu Kek






Limonlu Kek yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı diyenler için hazırlanan bu oyunda çok eğleneceksiniz. Limonları doğrayacak sonrada sularını çıkaracaksınız. Kekin hamurunu hazırlayıp kalıplara döktükten sonra üzerilerine krema koyacaksınız. Bunların hepsini yapabilmeniz için mouse kullanmanız gerekli. Ancak bu sayede oyunda başarılı olabilirsiniz. Play butonuna basılarak açılan bu zevkli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Limonlu Kek



Mangalda Tavuk






Mangalda tavuk oyununda müşterilere servis yaparak para kazanmaya ve bu şekilde bölüm atlamaya çalışıyorsunuz. Oyuna başlamak için yüklendikten sonra PLAY butonuna basın. Ardından yeniden PLAY ve sonra PURCHASE yazılarına tıklayın. Oyunda ilk olarak markete alışverişe gidiyorsunuz. Almanız gereken orange yazan sarı renkli içecek ve tavuk butu\'dur. Onları alıp NEXT butonuna bastıktan sonra oyun başlayacaktır. Gelen müşterilerin isteklerini dikkatli bir şekilde yerine getirerek para kazanın ve bu şekilde bir üst bölüme geçmeye çalışın. Serviste yanlışlık yaptığınızda tabaktakileri çöpe atıp onlardan kurtulabilirsiniz. İyi servisler dileriz.





Mangalda Tavuk



Yemekleri Dengede Tut






Yemekleri Dengede Tut oyununda Servisin karşısında bulunan limonata, kurabiye, çörek, pasta ve salata gibi gıda ürünlerini stabilize etmek için çubuğun üzerinde dengeli bir şekilde taşımamız gerekiyor. Karşıya geçirdiğimiz her yemek karşılığında puan kazanıyoruz. Limonatayı karşıya geçirirken sürahiden dökmemeye çalışın. Oyunu \"space\" ve yön tuşları ile oynanıyor. Bu güzel yemek oyununa başlamak için yükledikten sonra skip butonuna basmanız yeterlidir İyi eğlenceler dileriz.





Yemekleri Dengede Tut



Zombi Burger






Zombi Burger oyununda dükkanınıza gelen zombilere yemek satmaya çalışıyorsunuz. Sattığınız her yemeğin karşılığı alarak para kazanıyor ve bir sonraki bölüme geçiyorsunuz. Zombiler sizden ilk bölümde sosisli sandviç istiyor. Sosisleri ocakta kızartıp yakmadan ekmeğin arasına koyup veriyorsunuz. Bu şekilde para kazanıyorsunuz. Oyunu oynarken mütşterilerin istekleri farklı oluyor. Kimi ketçaplı yerden diğeri istemeyebiliyor. Sosisleri de kızartırken hızlı olup yakmayın. İlk bölüm bittiğinde yeni bölümler ile karşılaşıyorsunuz. Bölümler ilerledikçe müşterilerin istekleri ve sayısı çoğalmaktadır. Oyunu mouse yardımı ile oynuyorsunuz. İyi eğlenceler dileriz.





Zombi Burger



Ekmek Servisi






Ekmek servisi oyununda pişen ekmek ve pastalar otomatik banda doğru gelmektedir. Sizin yapmanız gereken fırıncıyı banda götürüp pişen ekmek ve pastaları yere düşmeden almak ve kasaya sıralamak. Kasalara aynı üründen üç tane sıralayınca kasa boşalacaktır. Bu şekilde yeni ürünler için yer ayrılacaktır. Oyunu klavyedeki yön ve boşluk tuşları ile oynuyorsunuz. Ekmeği alırken space tuşuna basmanız gerekmektedir. Oyuna başlarken yüklenmesini bekleyin. Yüklendikten sonra enter butonuna basın. Ardından zum spiel yazısına tıklayıp oyuna başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz





Ekmek Servisi



Meyve Toplama






Meyve toplama oyununda Meyveleri aynı renk şişeler ile eşleştirmeye çalışıyorsunuz. Havada meyveler uçuşurken alttaki bantta değişik renkte şişeler geçmektedir. Yakaladığınız meyveyi aşağıda geçmekte olan şişenin içerisine koymalısınız. Süre hızlıca akıp giderken tüm meyveleri toplamanız gerekmektedir. Zamanında bitirirseniz bir sonraki bölüme geçeceksiniz. Bölüm ilerledikçe meyve sayıları artmakta ve oyun zorlaşmaktadır. Oyuna başlamak için yüklendikten sonra \"play\" butonuna basınız. Oyunu \"Mouse\" yardımı ile kolaylıkla oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.





Meyve Toplama



Spor Araba






Spor Araba oyununa başlamak için START ve CONTINUE ve PLAY diyerek başlayabilirsiniz. Oyunun amacı ise spor arabanız ile size gösterilen yol güzergahını takip ederek bitiş noktasına ulaşmak. Yol güzergahı üzerinde drift yaptıkça daha fazla puan alabilirsiniz. Yine yol üzerinde ki yıldızları toplayarak bonus puanları kazanabilirsiniz. Aldığınız puanlar ile de spor arabanıza modifiye yaparak daha hızlı ve güzel bir araba yaratabilirsiniz. Hepinizi bu eğlenceli araba oyununda başarılar ve iyi eğlenceler dileriz.





Spor Araba



Uçan Araba Yarışı






Uçan araba yarışı oyununda rengarenk ve hızlı jetler ile beraber harika bir yarışa katılıyorsunuz. Oyunda 3 boyutlu görsellikler sizi çok etkileyecek ve oyuna bağımlı kalmanızı sağlayacak. Göreviniz uçan arabanızla parkurlarda ki engellere takılmadan ve rakiplerinizi geçerek birinci olmaya çalışmaktır. Bunu yapabilmeniz için parkurdaki kırmızı geçişlere değmemelisiniz. Mavili geçişleri kullanmanız durumunda ise oyunda uçan arabanızın hızlandığını göreceksiniz. Aracınızın diğer rakiplerini geçmesini sağlamak içinde yol tutuşunuz çok önemli. Kontrollerinizin iyi olması durumunda ancak birinci olabilirsiniz. Kontrollerinizi sağlamak için ise yön tuşlarını kullanmanız yeterli olacaktır. Bu eğlenceli oyuna başlarken de Arcade Mode veya Single Race butonuna basmalısınız. Daha sonra karşınıza gelecek zorluk seviyesi ve araç bilgileri gelecek. İstediğinizi seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Bu heyecanlı dolu oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Uçan Araba Yarışı



Oyuncak Arabalar






Oyuncak Arabalar arasındaki harika ve hızlı yarışa ortak olmaya ne dersiniz? Sizlere sunduğumuz araçların kontrollerini sağlayarak diğer rakiplerinizi geçmeye çalışacaksınız. İlk önce kim bitiş çizgisine gelirse o oyunda o kadar başarılı oluyor. Yarışacağınız parkurdaki engelleri geçebilmek içinde yapmanız gereken çok basit. Aracınızı sağ ve sol taraflara hareket ettirerek engellerden kurtulabilirsiniz. Eğer aracınız engellere takılırsa hem puan hem de hız kaybedeceksiniz. Bu da sizi birincilikten uzaklaştırabilir. Oyunda hız çok önemli. Hızınızı engellerin yerleşimine göre ayarlamalısınız. Bu sayede başarılı olabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Skip butonuna basıp oyunun ana başlangıç sayfasına gelin. Orada yer alan Start game butonuna basarak aracınızı seçin ve Race butonunu kullanın. Araçlar siz birincilik kazandıkça açılacaktır. İlk yarışınızda kötü bir araba kullanıyorsunuz ama bütün araçlarınızı kontrol ederken aynı tuşları kullanacaksınız. Yön tuşlarını kullanarak oyuncak arabaların kontrollerini sağlayın. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Oyuncak Arabalar



Kamyon Yarışı






Kamyon yarışı oyunu eğlencesi ve görüntü kalitesi ile sizi çok etkileyecek. Hızlı kamyonlar arasında geçen bu yarışta sizin kamyonunuz diğer kamyonların arkasında oyuna başlıyor.Sizde diğer kamyonları geçmek için çabalıyor ve birinci olmaya çalışıyorsunuz. Oyunun etaplarının her birinde birinci olarak geçiş yapmaya özen gösterin. Onlar size + puan katacaklar. Aracın kontrollerinin sağlanması için ise yapmanız gereken çok basittir. Yön tuşlarını kullanmanız aracı hareket ettirirken sizi birinciliğe taşıyacaktır. Bu zevkli oyunda her birinciliğiniz size farklı bir parkurda yarış heyecanı sunuyor. Her yarışta diğer katıldıklarınızdan daha zor olacağı için kendinizi geliştirmelisiniz. Oyun yüklenmesini biraz bekleyebilirsiniz. Bu sizin internet hızınızla alakalı bir durumdur. Oyun yüklendikten sonra ise Contunie butonuna basıp oyuna başlayın. Bu zevkli oyunda aracınızı seçerek yarışa dahil olabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Kamyon Yarışı



Trafik Kuralları






Trafik lambaları bir semte bozulmuş ve arabalar birbirlerine çarpmamak için sizin desteğinizi istiyorlar. 4 yol ağızları ve kesişen yollarda kaza oranı daha fazla olduğu için ilk olarak onları kontrol altına almalısınız. Gelen arabaların birbirlerine çarpmamaları için onları hızlandırmak zorunda kalacaksınız. Hangi araba hızlanırsa kaza olmaz düşüncesi ile arabalarınızı kontrol etmelisiniz. Yanlış hızlandırdığınız bir araba toplu kazalara yol açabilir. Oyun sırasında toplam 3 hakkınız olacak. Bu hakları bitirmeniz durumunda ise oyuna tekrar başlayacaksınız. Bunun dışında 6 tane bölümünüz olacak. Oyunlarda kazasız olarak geçirmeniz araç sayısı da size oyunun üst kısmında yazılı olarak verilecek. Bu zevkli oyunda arabaları kontrol etmek ve kaza yapmalarını engellemek için mouse kullanmanız yeterli oluyor. Bunun dışında oyuna başlamak içinde ilk olarak yüklenmesini bekleyeceksiniz. Daha sonra New Game ve Play butonlarına basmanız oyunun açılmasını sağlayacaktır. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Trafik Kuralları



Diken Araba






Diken araba oyununda size sunduğumuz arabanın resimde de gördüğünüz gibi önünde ve çeşitli yerlerinde yok edici dikenler yer alıyor. Bu dikenlerin amacı arabanızın önüne çıkan her şeyi yok etmek için konulmuştur. Sizin amacınız ise bu araba ile beraber engelli yollarda aracınızın dengesini bozmadan ilerlemesini sağlamaktır. Oyun yüklendikten sonra ilk olarak New Game butonuna basın. Daha sonra Play butonuna basarak bölüm seçeceksiniz. Oyunun her bölümü diğer eski bölümlerden daha zor olacaktır. Bu nedenle en büyük göreviniz aracın dengesini korumaya çalışmaktır. Oyunumuzda arabanın kontrollerini sağlamak için yön tuşlarını kullanacaksınız. Bu sayede oyunda arabanızın dengesini de sağlayabilirsiniz. Hızlı olurken dikkatli olmanında çok önemli olduğu oyunda umarız ki başarılı olursunuz. Hepinize iyi eğlenceler dileriz...





Diken Araba



Hızlı Taksi






Hızlı Taksi oyununda 3 boyutlu taksiniz ile beraber yollara çıkıp para kazanacaksınız. Müşterileri istedikleri yere götürmek ve onları zarar almadan ilerletmelisiniz. Eğer onlara zarar verirseniz paranızda eksik verilecek. Sürenizin de çok önemli olduğu oyunda aracınızın kontrollerini de iyi tutmalısınız. Trafikte taksinizi kullanacağınız için bazı kurallara uymanız gerekli. Ters şeritten gitmemek ve ışıkları takip etmek gibi çeşitli kurallarınız var. Bu arada yayalara da yer vermek mecburiyetindesiniz. Onlar sizi beklemeden karşıya geçecekler. Bu nedenle onlara çarpmamaya çalışın. Oyun yüklendikten sonra ilk olarak Play butonuna basıp oyuna giriş yapacaksınız. Daha sonra New Game butonuna basarak yeni oyuna başlayabilirken, Load Game butonuna basmanız sizi oyunu daha önceden oynadığınız bölüme götürecektir. Oyunda arabayı kullanmak için ise yön tuşlarını kullanacaksınız. Radyoyu açıp kapamak içinde R tuşunu kullanın. İyi eğlenceler dileriz..





Hızlı Taksi



Formula 2012






Klasikleşen ve dünyanın her yerinden yarışa katılan araçların bulunduğu Formula bir yarışı gerek izleyicisi, gerekse hızlı arabaları ile vazgeçilmez bir uygulama. Bu uygulamanın en güzel oyununu da siz oynuyorsunuz. 2012 yılının Formula şampiyonu olmak istiyor musunuz? Cevabınız evet ise bu zorlu yolda kazanan siz olmalısınız. 3 etaptan oluşan yarışlarınız olacak. Bu yarışlarda para kazandıkça yeni arabalar ve parkurlar alacaksınız. Her yarışta birinci olmanız oyunu en iyi biçimde kazandığınız anlamına gelir. Aracınızı yönlendirebilmek için ise yön tuşlarını ve Space butonunu kullanacaksınız. Yön tuşları arabanın hareket etmesini sağlarken, Space butonu da aracın turbosunu çalıştırır. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak arabanızı ve bölümünüzü seçin. Bu eğlenceli ve zevkli araba oyununda diğer arabalara da çarpmamaya çalışın. Onların hızlarından almak yerine kendi hızınızı düşürebilirsiniz. İyi eğlenceler diliyoruz ...





Formula 2012



Çılgın Yarış






Çılgın yarış oyununda hızlı arabalar ile yarışa katılıyorsunuz. Parkurunu bir hayli zor olsa da bu yarışı birincilik ile bitirip rakiplerinizin önüne geçmelisiniz. Oyunda hızlı olmanın dışındaki en önemli kural dikkattir. Dikkatli olursanız virajları kolayca alabilir ve rakiplerinizin sizin için ayarladığı engellere takılmadan yola devam edebilirsiniz. Yol üzerinde bazı kutular var. Bu kutuları almanız durumunda çeşitli özellikler kazanacaksınız. Bu özellikleri kullanarak rakiplerinize engeller oluşturabilir ve onları daha kolay geçebilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak oyuna giriş yapın. Karşınıza çıkan Help menüsünü de yukarı kısımında bulunan X butonuna basarak kapatabilirsiniz. Aracınızın hareketlenmesi için yön tuşlarını kullanacaksınız. yoldaki kutulardaki özellikleri kullanabilmek için ise Z,X,C tuşlarını kullanmalısınız. Ekranda hangi özelliklerin aktif olduğunu da görebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Çılgın Yarış



Zengin Arabası






Zengin arabası oyununda zengin bir adam kız arkadaşını etkilemek için arabası ile engelli yollarda turluyor ve değişik hareketler yapıyor. Aracın önünde çeşitli nesneler olacak. Onların içinden geçerek veya onları patlatarak puan kazanabilirsiniz. Kızı etkilemek için havadayken araba ile takla atmanız size çok yüksek puan getiriyor. Aracın kontrollerini sağlarken de nitro kullanacaksınız. Bu nitro hızlanmanızı ve yüksek yerlerde takla atmanız için yardımcı olacak. Kontrolleri sağlarken yön tuşlarını, Space butonunu ve X butonunu kullanacaksınız. Oyun yüklendikten sonra Go ve Playbutonuna basarak bölüm seçin. Daha sonra da direk oyuna başlayın. Oyunda sizinle beraber yarışacak arabalarda olacak. Onları da geçerek birinci olursanız daha fazla puan alır, kızın etkilenmesini sağlayabilirsiniz.Sürenizi de dikkatli kullanmanız oyun içerisindeki başarınızı etkileyecektir. Bu eğlence dolu oyunda hepinize bol şanslar diliyoruz..





Zengin Arabası