2 Ekim 2012 Salı

Günlük Giysileri Oyunu






Günlük giymeye kıyafet arayan kızımıza yardımcı olup onu harika bir görünüme kavuşturun. Bunu yaparken kendi modanızı kızın üzerine yansıtın. En sevdiğiniz renkleri kullanabileceğiniz bu oyun yüklendikten sonra kendiliğinden açılacaktır. Mouse ile oynanan oyuda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Günlük Giysileri Oyunu



Okul Güzeli Oyunu






SOL TUSA tikla. AMAC: Okuldaki erkekleri kendine asik et. Rakip kizlara dikkat et. Ayni erkegi asik etmeye calisacaklardir. Bu durumda hizli hizli tikla. Süren kisitli. Ortadaki saati izle.





Okul Güzeli Oyunu



30 Eylül 2012 Pazar

Yaş pasta yap Oyunu






Nasıl oynanır ? 
Alt taraftan yapmak istediğiniz pastanın şeklini seçin daha sonra sol taraftaki bölümdeki yiyecekleri kullanarak yaşpastanızı güzelleştirin.





Yaş pasta yap Oyunu



28 Eylül 2012 Cuma

Tatlı Rüyalar Çakıl Oyunu






Oyunumuzda Çakılımız rüyasında düşüyor ve düşerken etrafındaki meyveleri topluyor.Önüne gelen rampalara basarak daha yukarılara zıplayaca yada kuşlara çarpıp daha hızlı düşecek.Çizgi Film Oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Tatlı Rüyalar Çakıl Oyunu



Peri Giydir Oyunu






En güzel peri oyunlarını Game.Gen.TR sunmaya devam ediyor.Perimizi en güzel ve en şık elbiselerle giydireceğiz.Tüm işlemler içim Mouse (Fare) kullanılıyor.Oyuncuların sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Peri Giydir Oyunu



27 Eylül 2012 Perşembe

Winx Müzikli Yapboz Oyunu






Game.Gen.TR en güzel ve en yeni oyunları yapmaya ve yayınlamaya devam ediyor.Oyunumuz üç seviyeden oluşuyor.Bu seviyeleri en kısa zamanda tamamlamaya çalışacağız.Winx oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Winx Müzikli Yapboz Oyunu



25 Eylül 2012 Salı

Ay Çiçeği Prensesi Oyunu






Ay Çiceği diyarı prensesi olan kızımıza en güzel ve en şık elbiseleri giydirip ardından saçını yapacağız.Giydirme oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Ay Çiçeği Prensesi Oyunu



24 Eylül 2012 Pazartesi

Sonic Melek Adası Oyunu






Sonic in bu seferki macera adası olan melek adasında ona saldıranlardan kaçmalı ve engellerden en iyi şekilde kurtulmalıdır. Bunu yaparken çok dikkatli olması gerekli. Klavyedeki yön tuşlarının ve space butonunu kullanarak oyundaki bütün kontrollerinizi sağlayın. Start butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlayacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Sonic Melek Adası Oyunu



23 Eylül 2012 Pazar

Pocahontas Oyunu






Walt Disney yapımı ünlü Kızıldere prensesini siz giydirin. İyi eğlenceler dileriz.





Pocahontas Oyunu



22 Eylül 2012 Cumartesi

Road Block Oyunu






Düşündürü bir zeka oyunu olan road block oyununda yapmanızı istenilen hedefiniz topu taşlara çarparak bitiş levhasının oraya getirip bölüm atlamak. Oyunda top çok hızlı ilerliyor ve taşlara çarpmassa oyun tekrar başlıyor. Oyunda Klavyede bulunan yön tuşlarını kullanarak tupunuzu hareket ettirebilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) tuşuna basarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Road Block Oyunu



İrlandalı Oyunu






En güzel macera oyunlarını sizler için yayınlamaya devam ediyoruz.Oyunumuzda irlandalımız ile yeni maceralara yelken acacağız.Oyunu klavye yön tuşları ile oynuyoruz ve space (boşluk) tuşu ilede düşmanlarımıza yumruk atıyoruz.Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





İrlandalı Oyunu



21 Eylül 2012 Cuma

Bratz Balık Tutma Oyunu






Güzel ve cazibeli Bratz kızları en sevdikleri teknelerinde oltaları ile beraber balık tutmaya başlamışlar. Balık tutarken nasıl giyinilir konusunda bir fikri olmayan bu karakterin süslenmesi sizin göreviniz. Birbirinden güzel ve değişik giysiler ile Bratz kızlarının güzel görünmesini sağlayın. Kızlar arasındaki renk uyumu ve kıyafetler arasındaki ahenk çok önemli.Kızların güzel görünmesi için yapmanız gerekenlerden biri onların renk uyumunu sağlamaktır. Karakterlerin kontrolleri giydirmek için ekranın sol üst kısmında yer alan menüleri kullanacaksınız. Oyunda her butondan iki tane var çünkü kızların kıyafetlerini teker teker seçiyorsunuz. Bratz kızlarını giydirmek ve süslemek için mouse yardımı alacağınız oyunu açmak için sadece beklemeniz yeterli. Oyun kendiliğinden açılabilen oyunlardan biridir. İyi eğlenceler dileriz..





Bratz Balık Tutma Oyunu



20 Eylül 2012 Perşembe

Basketçi Topları Oyunu






Basketçiler potaya topu atmak için hem kendi yeteneklerini kullanıyorlar hem de bazı nesneleri. Sizden istenilen en sonda ki adamın topu potaya atmasını sağlamak. Oyunda bunu yapabilmeniz için mouse yardımı ile yönlendirmenizi iyi yapmanız gerekli. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak açılacak. Bu sayede oyunda başarı kazanmış olacaksınız. İyi eğlenceler dileriz..





Basketçi Topları Oyunu



19 Eylül 2012 Çarşamba

Meyveli Jöle Tarifi Oyunu






Meyveli Jöle Tarifi yemek oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda bize gösterilen şekilde jölemizi hazırlıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Meyveli Jöle Tarifi Oyunu



Kasapları Öldür Oyunu






Karşımızda harika bir oyun daha.Oyunda boğamız mezbahaneyi basıyor.Öldürülmüş arkadaşların ve ineklerin intikamını alacak.Karşımızda çıkan tüm kasapları öldürüeceğiz.Klavye yön tuşları ile hareket ediyoruz.A tuşu savunma S tuşu silahımzı ateşliyoruz ve D tuşu ile de düşmanlarımızı pataklıyoruz.Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Kasapları Öldür Oyunu



Modern Kız Oyunu






Modern Kız oyunuda kızımıza en güzel giysilerden MOUSE ile oynanıyor.





Modern Kız Oyunu



Prenses Luci Oyunu






Prenses Luci oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda prensesimizi günlük kıyafetleriyle giydiriyoruz ve SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Prenses Luci Oyunu



16 Eylül 2012 Pazar

Gelin ve Nedimeleri Oyunu






Gelin ve Nedimeleri oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazılarına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Gelinimizin öncelikle makyajını yapıyoruz ve makyajını yaptıktan sonra SOL ÜST KÖŞEDEKİ DRESS UP yazısına tklıyoruz ve gelinlik ve aksesuar seçimlerini yapıyoruz.Daha sonra NEXT yazısına tıklayıp gelinimizin yanındaki nedimeleri 1,2,3 kategorilerinden seçimler yaparak giydiriyoruz ve SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Gelin ve Nedimeleri Oyunu



14 Eylül 2012 Cuma

Aşık Balonlar Oyunu






Aşık balonlar oyununda birbirlerini çok seven iki balon kötü bir adam tarafından ayrılıyor. Kötü balon kızı kaçırıp saklamakta. Sizin amacınız ise kırmızı balonun kızı bulması için macera dolu yollarda ilerlemesini sağlamak. Bunu yaparken kontrollerinizi çok iyi ayarlamalısınız. Oyunda sınırsız canınız var. Bu nedenle hızlı hareket etmelisiniz. Klavyedeki yön tuşları ile hareket ettireceğiniz kırmızı balonlu oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Aşık Balonlar Oyunu



13 Eylül 2012 Perşembe

Ninja Kaplumbağ Sörfçü Oyunu






Ninja Kaplumbağ Sörfçü





Ninja Kaplumbağ Sörfçü Oyunu



Yumurta Sepeti Hazırla Oyunu






Paskalya bayramı için yumurtaları ilk önce pişirip boyayacağız ardından sepetimizi seçip hediye paketi yapacağız.Kız oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Yumurta Sepeti Hazırla Oyunu



12 Eylül 2012 Çarşamba

Bilgisayar Korsanı Oyunu






Bilgisayar korsanı bir şirketten bilgi toplamaya çalışıyor. Beraber gerekli bilgileri toplayarak şifrelenmiş bilgileri kırın. SKIP > PLAY > PLAY butonlarına tıklayarak oyuna başlayın. SPACE tuşu ile oynanıyor.





Bilgisayar Korsanı Oyunu



Hayalet Bowling Oyunu






En güzel ve en kral oyunları yayınlamaya devam ediyoruz.Oyunumuzda puslu bir gecede hayaletler eşliğinde bowling oynuyoruz.Yapmamız gereken tek atışta tüm hayaletleri devirmek.Komik oyun sevenlerinin sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Hayalet Bowling Oyunu



8 Eylül 2012 Cumartesi

Savaş Ayıcıkları Oyunu






Beyaz ayıcıkları kullanarak insanları rehin alan diğer ayılardan kurtulun, insanları kurtarın. Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Savaş Ayıcıkları Oyunu



Hamsterlar Oyunu






En güzel beceri oyunları sizlerle...Anne Hamster elindeki şemsiye ile yavru hamsterları üstlerde duran bonusları toplamaları için yardım ediyor ve ardından sol da bulunan yere koymaya çalışıyor.Hamsterımıza bu konuda yardımcı olmaya çalışacağız.Oyunu klavye yön tuşları ile oynuyoruz.Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Hamsterlar Oyunu